Duguláselhárítás 0-24

Csatornakamerázás Budapest

Csatorna kamerázása Budapest

06 30 574 89 66

Csatornakamerázás Budapesten non stop, hétvégén, ünnepnapokon is igénybe vehető, célunk hogy máskor is hívjon, ajánljon minket, így fontos az Önnél végzett munkánk.

A csatornakamerázási munkához egy cső-, és csatornavizsgáló kamera készüléket használunk.

A vízálló kamerafej 32 – 400 mm átmérőjű csőben képes kifogástalan minőségű felvételt készíteni. Színes képminőségben jól láthatóak a csövekben lévő hiányosságok, elváltozások, hibák. A hiba pontos helyét a csatornakamera digitális távolságmérővel tudja megmutatni. A csatornák és csövek belső felületéről, állapotáról színes felvételt készül, melyet Memória kártyára rögzítünk és átadjuk Önnek. A felvétel segítséget nyújt a szükséges helyreállítási, javítási, felújítási munkákhoz. A csatornakamera gyanánt használható függőleges és vízszintes rendszerekben.

A kamerás csatornavizsgáló berendezés világításának köszönhetően a csővezeték belsejét tökéletesen megvilágítja, így az jól belátható teljes keresztmetszetében. Könnyen észrevehető és könnyen felismerhető a probléma amennyiben hibás a csővezeték. Jól látható, hogy a csatornának megfelelő-e a lejtése és egymásba való illesztése.

A kamerás csatornavizsgálat egy szakértelmet igénylő vizsgálat, mellyel elkerülhetjük az esetleges felesleges bontásokat és ezáltal pénzt, időt spórolhatunk.

Amennyiben önnek egy tapasztalt csatornakamerázással foglalkozó szakemberre van szüksége, hívjon minket bizalommal!

Csatornakamerázás Budapest

Csatornakamerázás Budapesten szükségessége

Rendszeres dugulás esetén, valamint új épületek átadása előtt, vagy egy régi épület valamelyik lakásának a felújítása után rendelik a csatornarendszer átmosása mellett a csatorna kamerázását is.

A csatornakamerázással a szennyvíz csatornákat és csővezetékeket már belülről is megvizsgálhatjuk anélkül, hogy bármilyen bontási munkátba belekezdenénk. A kamerás csatornavizsgálattal megvizsgálhatjuk, hogy a csatornahálózat milyen műszaki állapotban van, ezáltal szinte pontosan meghatározhatjuk szennyvíz hálózatunk élettartalmát és jelenlegi minőségét, szakszerű szerkezetét.

A kamerás csatornavizsgálat milliméter pontosan megmutatja nekünk, hogy a föld alatt milyen vak rákötések vannak a csővezetékre, illetve a rákötések és illesztések milyen állapotban vannak.

A kamerás csatornavizsgálattal könnyen felderíthető az estleges építési törmelék, az illesztéseknél benőtt fák gyökérzete, és ha be van szakadva a csővezeték. A kamerás csatornavizsgálat egy kis színes monitoron keresztül könnyen nyomon követhető, melyről igény esetén felvételt is készítünk, majd a tapasztaltakat csatornakamerázási, csődiagnosztikai szakvéleménnyel támasztjuk alá. A felvételen jól látható dátum és pontos idő lesz látható, valamint a megvizsgált csőszakasz információit is tárolja.

Csatornakamerázás Budapesten

Felvételünk a biztosítók felé egy bizonyíték, mellyel alátámaszthatja kárigénye valósságát és jogosultságát! A vizsgálatot csak tiszta csőben, duguláselhárítás után vagy dugulás nélkül tudjuk elvégezni.

Csatornakamerázás Budapest jelmondatunk:

Gyorsaság, tisztaság, szakértelem.

Csatornakamerázás Budapest

06 30 574 89 66

Scroll to top
Duguláselhárítás 0-24